به تابلو برقی که به دیوار نصب و مهار شود و داخل آن تجهیزات و مدارات الکتریکی قرار گیرد را تابلو برق دیواری می نامند . تابلو برق دیواری جهت نصب در حالت کلی شامل ۲ مدل بوده که در پایین هر دو مدل به اختصار توضیح داده خواهد شد.
تابلو برق دیواری روکار
این نوع تابلو برق بر روی دیوار نصب شده و همانطور که از نام آن پیداست از سطح دیوار بیرون زده و بر روی سطح دیوار نصب می شود . این تابلو ها را راحتر می توان جابجا و یا مکان آن را تغییر داد و هنگام جابجایی یا گسترش شبکه، خسارات فیزیکی و خرابکاری یا بنایی برای پروژه ایجاد نکرده و فقط تنها عیب این تابلو برق دیواری بیرون زدن از سطح دیوار و یا مساحت سطح اشغال آن می باشد .
تابلو برق توکار
تابلو برق دیواری توکار ،تابلو ایست که به اصطلاح در داخل دل و یا عمق دیوار جاسازی می شود عمق این تابلو ها باید با عمق یا قطر دیوار بررسی شود البته باید دو مقوله عمق دیوار و همچنین ارتفاع یا عمق تجهیزات داخل تابلو برق ، تواماً بررسی شوند که هم این نوع تابلو برق در داخل عمق دیوار قرار گیرد و همچنین هنگام بستن درب آن ، تجهیزات نصب شده در داخل تابلو به درب آن برخورد نداشته باشند.
ولتاژ تابلو برق های دیواری
تابلو برق دیواری در حالت کلی دارای دو مدل تکفاز و یا سه فاز بوده که در حالت تکفاز ولتاژ دو سر ورودی و یا خروجی تابلو ۲۲۰ ولت و در حالت ۳ فازه اختلاف پتانسیل (ولتاژ) آن ۳۸۰ولت میباشد . شایان ذکر است تابلوهای تکفازه اکثرا کوچکتر از تابلوهای ۳ فازه بوده و سطح مقطع سیمها و کابلهای داخل آن اکثرا کمتر از تابلوهای ۳ فاز میباشد همچنین تجهیزات و مدارات داخل تابلو برق ۳ فاز بزرگتر و حجیم تر از نوع تکفاز می باشد .
شرکت پارس فرابخش انرژی تولید کننده انواع تابلو برق از انواع متریال فلزی همچون ورق آهن ،ورق گالوانیزه و ورق استیل بوده همچنین این شرکت به غیر از دستگاههای تمام CNC خم _ برش _پانچ به خط شستشو قبل از رنگ و همچنین خط رنگ پودری الکترواستاتیکی کوره ای و همچنین دستگاه تزریق فوم پلی اورتان که یکی از دستگاههای تخصصی تولیدکنندگان تابلو برق میباشد مجهز است.
No comment yet, add your voice below!